header image

Onze identiteit

Wat wij geloven

We stellen God centraal en leven Jezus daarin na. Hij is de bron van wat goed en volmaakt is. Hem centraal stellen betekent gebruik maken van talenten, het beste uit onszelf en de ander willen halen. Oog hebben voor de mensen om ons heen en voor de maatschappij. Wij zijn ervan overtuigd dat je met een doel gemaakt bent: God wil dat jij je plaats inneemt in deze wereld. En dat je van waarde bent voor de mensen om je heen

Wat wij beloven

We bereiden je voor op je beroep vanuit een christelijke levensvisie. Bij ons leer je wat je nodig hebt om een gewaardeerd en gedreven professional te zijn. We leren je je plaats in de samenleving in te nemen en van betekenis te zijn voor anderen. We stimuleren je het beste uit jezelf te halen.

Wat ons drijft

Passie – Wij hebben passie voor mensen en voor de beroepspraktijk. We kennen het werkveld goed en we voelen ons verantwoordelijk om gedreven en bekwame professionals af te leveren.

Geloof – Wij zijn overtuigd van de mogelijkheden die God jou geeft. Wij zoeken daarom altijd naar wat jij daarmee kunt betekenen. En… dat is misschien wel meer dan jij denkt!
 
Relatie – Wij werken op basis van relatie. Jouw opleiding is jouw verantwoordelijkheid, maar het is evengoed een verantwoordelijkheid van ons samen. We zien jou als partner en doen een beroep op jouw inbreng.

Waar je ons aan herkent

Ambitieus – Wij streven naar het beste. Het beste van onszelf voor de ander. En dat is aanstekelijk! Wij dagen jou uit om hetzelfde te doen.

Betrokken – Wij zijn oprecht geïnteresseerd en betrokken. Op ons werk en op de mensen om ons heen.

Confronterend – Wij waarderen je zoals je bent en confronteren je met jezelf. Om zo aan te boren wat je nog meer in je hebt!