header image

Dienstverlening

Dienstverlening

Jij hebt het helemaal onder controle! Met een sociale en servicegerichte houding sta jij klaar voor gasten, cliënten en collega’s en heb jij een onmisbare rol in het team. Of je nu klaarstaat om gasten te ontvangen, ervoor zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een congres of cliënten er netjes bij zitten tijdens hun bezoek. Jij voelt je verantwoordelijk zodat iedereen zich welkom en gezien voelt.

  • Je bent sociaal en helpt anderen graag.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent betrouwbaar.

Volg je passie en doe waar jij voldoening van krijgt: klaarstaan voor anderen. Kies voor een van onze mbo-opleidingen in Dienstverlening.

Na je opleiding kun je aan de slag in hotels, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, scholen en een heleboel andere plekken.

img

‘Deze opleiding is zo leuk, omdat je er veel kanten mee op kan. Je leert heel veel verschillende dingen.’ Juliëtte – student Helpende Zorg & Welzijn

Het Menso Alting is het kleinste – en gezelligste – ROC van Nederland. Je medestudenten worden al snel je vrienden, docenten doen meer dan lesgeven en je voelt je hier snel thuis. We zien jou als persoon, want jij bent voor ons meer dan een naam of studentnummer. Dit past bij onze christelijke visie, waarbij we ervan uitgaan dat God jou ziet en wil dat jij je plekje inneemt in de maatschappij. Wij geven je de (persoonlijke) begeleiding en uitdaging die bij jou past. In de keuzegids MBO 2022 zijn we zelfs uitgeroepen tot beste ROC van het Noorden en tweede van Nederland!  

Wist je dat…  

…ruim de helft van onze studenten een contract krijgt aangeboden na hun stage en dus direct aan de slag ging in een domein gerelateerd aan hun opleiding? Iets minder dan de helft kiest ervoor om door te leren, bijvoorbeeld op mbo 4 of op het hbo.