header image

Business College

Het Business College is de brede start van alle onze economie opleidingen.

Opleidingen Business College

Heb jij talent voor organiseren en regelen, en houd je van afwisseling in je werk? Dan zijn de mbo-opleidingen van ons Business College iets voor jou. Bij Business College bouw je stap voor stap aan jouw toekomst. Met richtingen in retail, commercie en zakelijke dienstverlening word je tijdens je opleiding helemaal klaargestoomd voor het bedrijfsleven. Van het opzetten van je eigen bedrijf, tot administratie en voorraadbeheer: het draait hier allemaal om zakelijk succes. Durf jij de uitdaging aan te gaan?  

  • Je bent een pietje-precies.
  • Je houdt van afwisselend werk.
  • Je bent sociaal en vindt het leuk om dingen te regelen.

Stap in de wereld van ondernemerschap, leiderschap en innovatie. Stoom jezelf helemaal klaar voor het bedrijfsleven en maak je dromen en ambities waar met onze opleidingen Business College!

Retail

Commercie

Zakelijke Dienstverlening

img

‘Wat ik belangrijk vind, is dat ik goed contact heb met de klant en dat ik verstand heb van het product.’ Geertje – student Retailmanager  

Bij ons word je helemaal klaargestoomd voor je toekomstige beroep. Het Menso Alting is het kleinste – en gezelligste – ROC van Nederland. Hierdoor zien we jou als persoon en ben je voor ons meer dan een naam of studentnummer. Dit past bij onze christelijke visie, waarbij we ervan uitgaan dat God jou ziet en wil dat jij je plekje inneemt in de maatschappij. Wij kunnen je de (persoonlijke) begeleiding en uitdaging geven die bij jou past. In de keuzegids MBO 2022 zijn we zelfs uitgeroepen tot beste ROC van het Noorden en tweede van Nederland!  

Wist je dat…  

…ruim de helft van onze studenten een contract krijgt aangeboden na hun stage en dus direct aan de slag ging in een domein gerelateerd aan hun opleiding? Iets minder dan de helft kiest ervoor om door te leren, bijvoorbeeld op mbo 4 of op het hbo.