Digitale Zorgprijs!

Rebecca, Henderika, Ilse en Sanne zijn vier studenten van onze opleiding Maatschappelijke Verzorgende/Verzorgende IG. Ze zijn genomineerd voor de digitale zorgprijs (productprijs) van V&VN. Samen met 105.000 leden maakt V&VN zich als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Het is de grootste beroepsvereniging van Nederland.

Vanuit het keuzedeel Zorginnovaties en Technologie hebben ze gewerkt aan een praktische en bestaande casus. Met hun innovatie ‘Tandenpoetsen in de Gehandicaptenzorg’ willen ze het tandenpoetsen voor zorgvragers en zorgverleners makkelijker en leuker maken. Ze hebben een website ontwikkeld waar methodieken voor tandenpoetsen worden ondersteund door aansprekende muziek. Een geweldig hulpmiddel voor zowel begeleider als cliΓ«nt. Help jij mee om Rebecca, Henderika, Ilse en Sanne op 11 december de prijs in ontvangst te laten nemen van minister Helder?

Stemmen kan via deze link waar je kiest voor productprijs en dan voor idee C Tandenpoetsen. https://www.venvn.nl/afdelingen/verpleegkundige-zorg-en-informatie-technologie/digitale-zorg-prijs-2023/

Succes Rebecca, Hendrika, Ilse en Sanne!