header image

Meld je aan voor de Open dag van ROC Menso Alting  

Hé hallo, leuk dat je benieuwd bent naar ROC Menso Alting!  

Het vinden van de mbo-opleiding die écht bij jou past is geen gemakkelijke opgave. Misschien ligt je hart bij de zorg of wil je jezelf goed voorbereiden op het bedrijfsleven. Of misschien heb je nog helemaal geen idee. Of je nou gewoon eens wilt komen kijken of twijfelt en wel wat hulp kan gebruiken bij het maken van een keuze: het is belangrijk dat je je goed oriënteert en de opleiding en school kiest waar jij je goed bij voelt.  

Tijdens onze Open dag maak je kennis met ons onderwijs en het brede aanbod van onze opleidingen. Meld je daarom aan voor een (of meerdere) van de Open dagen.  

Kleinschalig leren met persoonlijke aandacht

Bij ons word je helemaal klaargestoomd voor je toekomstige beroep. Het Menso Alting is het kleinste – en gezelligste – ROC van Nederland. Hierdoor zien we jou als persoon en ben je voor ons meer dan een naam of studentnummer. Dit past bij onze christelijke visie, waarbij we ervan uitgaan dat God jou ziet en wil dat jij je plekje inneemt in de maatschappij. Wij kunnen je de (persoonlijke) begeleiding en uitdaging geven die bij jou past. In de keuzegids MBO 2022 zijn we zelfs uitgeroepen tot beste ROC van het Noorden en tweede van Nederland!

Onze opleidingen

Verken de school, proef de sfeer en stel je vragen aan studenten en docenten op onze Open dag. Onze mbo-opleidingen zijn verdeeld over 4 richtingen: Business College, Dienstverlening, Pedagogisch Werk en Zorg & Welzijn. 

Samen ontwikkelen

Wij geloven dat God wil dat jij je plek inneemt in deze wereld. We leren je om oog te hebben voor de mensen om je heen en hoe je van waarde kunt zijn. Onze uitdagende lessen stimuleren je altijd te streven naar het hoogst haalbare en te leren van elkaar. Zo kunnen we ons samen ontwikkelen tot de beste versie van onszelf. We leren jou wat je nodig hebt om een goede professional te zijn. Zo word je helemaal klaargestoomd voor je toekomstige beroep, altijd vanuit een christelijke levensvisie.

Kom je langs op 14 maart of 20 juni? 

We kijken uit naar je komst. Tijdens de open dagen kun je écht ervaren hoe het er op ons ROC aan toe gaat.  

  • donderdag 14 maart – 17.00 tot 20.00 uur (open dag)
  • donderdag 20 juni – 17.00 tot 19.00 uur (last minute open dag)

Ga je dit jaar nog geen examens doen, maar ben je wel alvast benieuwd? Ook dan ben je van harte welkom om alvast rond te neuzen op ons ROC! En neem gerust iemand mee, samen zie je meer dan alleen. Zo kun je er ook thuis nog even over napraten.