header image

Geef je op voor een meeloopdag!

Twijfel je nog over een opleiding? Of weet je het al zeker en wil je alvast sfeer proeven? Loop een dagdeel mee en ervaar hoe het bij ons op school is. Zo ontdek je of de opleiding en school echt bij je passen. 

Meeloopdagen

Tijdens een meeloopdag kun jij bij ons op school rondkijken en beleven hoe het is om de opleiding van jouw keuze bij ons op school te volgen. Ook ontmoet je onze huidige studenten en kun je met hen in gesprek. Zo kun jij een goede keuze maken. 

We organiseren per opleiding meeloopdagen in de volgende weken (voor 4e jaars vmbo-leerlingen): 

  • week 48 – 28 nov t/m 2 dec 
  • week 50 – 12 dec t/m 16 dec 
  • week 3 – 16 jan t/m 20 jan
  • week 5 – 30 jan t/m 3 febr (speciaal voor 3e jaars)
  • week 8 – 20 febr t/m 24 febr
  • week 10 – 6 mrt t/m 10 mrt 

In de bijlagen op deze pagina (Data Meeloopdagen) vind je de precieze data per opleiding.
Omdat je echt meeloopt met een klas zijn er maar een beperkt aantal plekken per opleiding per datum beschikbaar. Zit jouw opleiding of datum vol? Laat het ons weten, dan kunnen we vast iets regelen. Mail naar communicatie@rocmensoalting.nl en vermeld de opleiding van je keuze en eventueel de datum waarop je mee wilt lopen die niet meer beschikbaar is.

Je kunt je hier aanmelden voor een meeloopdag: bezoekmbo.nl

Let op: Heb je je nog niet eerder aangemeld voor een meeloopdag? Houd dan je leerlingnummer bij de hand, die heb je mogelijk nodig voor het inloggen.

Volwassenonderwijs: een dag(deel) meelopen?

Denk je erover na om een BBL opleiding te doen? Elke dinsdag van 15.00 – 19.00 uur kun je meelopen met een BBL opleiding om te kijken of het iets voor je is. Ook ontmoet je onze huidige studenten en kun je met hen in gesprek. Zo kun jij een goede keuze maken. 

Meld je aan voor een meeloopdag door een mail te sturen naar: onderwijsopmaat@rocmensoalting.nl
Vermeld in het onderwerp van de mail: Meeloopdag BBL

Stel je vraag via whatsapp

Heb je vragen? Stel ze via whatsapp!
Nummer: (050) 524 45 80

Je kunt ons altijd een appje sturen. De vraag beantwoorden doen we tijdens werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. 

Ik word graag op de hoogte gehouden

Blijf jij graag automatisch op de hoogte van de open dagen, meeloopdagen en andere events? Laat hieronder je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer achter, dan ontvang je van ons een whatsappje en/of mail met alle info zodra er meer bekend is. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Wij gebruiken onderstaande gegevens om je op de hoogte te houden van onze studiekeuze-events en onze meeloopdagen.