Laptop aanschaffen

Het is de bedoeling dat jij zelf een laptop aanschaft voor gebruik tijdens je studie. Je kunt ervoor kiezen om deze zelf te kopen of te huren. Overleg met je ouders/verzorgers wat voor jullie het beste past. 

Laptop kopen

Kies je ervoor om je laptop te kopen bij je plaatselijke leverancier, dan is het goed om te weten waar het apparaat aan moet voldoen. Je vindt deze specifieke informatie hierover in het grijze vak ‘Laptop kopen’. Je kunt er ook voor kiezen om de laptop te kopen bij The Rent Company, daar heeft school een samenwerkingsverband mee. Lees daarover hieronder meer.  

Laptop via The Rent Company

Kies je ervoor om een laptop te huren, dan is het handig om te weten dat school een samenwerking heeft met The Rent Company. Zij weten precies wat jij nodig hebt voor apparaat. Ook kan je via hen een apparaat kopen. 

Voordelen huur/koop via The Rent Company

Wat zijn de voordelen voor jou om te huren/kopen via The Rent Company?

  • De laptops zijn door ons geselecteerd, zo heb jij altijd het juiste device.
  • Bij reparatie ligt op school een leenlaptop klaar.
  • De juiste software is door ons geselecteerd en is bij ontvangst al geïnstalleerd op de laptop.
  • Schade- en diefstaldekking is inbegrepen.
  • Bij de laptop wordt standaard een beschermhoes en een oplader meegeleverd.

Wil je meer informatie? Lees de flyer door van The Rent Company (zie grijze vak met flyer) of klik hieronder en ga naar de website van de leverancier. 

MBO-Studentenfonds

Let op! Denk jij in aanmerking te komen voor het MBO-Studentenfonds? Wacht dan met het aanschaffen van boeken, licenties en een laptop. Neem in dit geval contact met ons op via groningen@rocmensoalting.nl.